Activity

  • Kloster Tonnesen posted an update 1 month, 1 week ago

    Ilenmeşap ve mühür mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve satıcılar aracılığıyla uygulanması gereken asgari garanti süresi 2 yıldır.

    Metanet açısından da değerlendirmeye allıkınmalıdır ki IKEA’nın sunmuş evetğu duvara monte ayakkabılık seçenekleri, koca kalitede malzemeler kullanılarak uzun mevkut yararlanma karınin tasarlanır.

    Nitelik paleti, ayakkabılığınızı çevreleyen diğer mobilya ve aksesuarlarla uyumlu olmalıdır. IKEA, minimalist ve çağdaş tasarımlardan klasik ve rustik dokunuşlara denli geniş bir stil skalasında ürünler sunar. Bu sayede her zevke ve her eve uygun bir ayakkabılık bulabilirsiniz.

    Özel tasarım ayakkabılara sahipseniz veya pıtrak pıtrak erdemli topuklu ayakkabılar giyiyorsanız, elan geniş sergen aralığı olan ayakkabılık modellerini tercih eylemek bol bir hüküm olur.

    Ayrıca standın ayakkabıları sergileme şekli ve kolaylıkla erişilebilir olup olmadığı da basar önünde bulundurulmalıdır. Aynı zamanda standın boyutu da mağazanın veya fuarın kayranına uygun olmalıdır.

    Duvara monte edilen ayakkabılıklar, alandan maksimum düzeyde kullanım okazyonı sunarak antrelerdeki kullanma yerını fazlalıkrır.

    IKEA hatta, bir araba durum kaplamayan ve minimalist layihamlara sahip ayakkabı kutuları ve duvara monte edilebilen ayakkabılıklarla da yetersiz alanlarınızı en çalışan şekilde kullanmanıza imkân sağlamlar.

    Ilenmeşap ve mühür mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve vandözlar tarafından uygulanması gereken minimal garanti süresi 2 senedir.

    Bu fırsatları değerlendirerek meseleletmenize en uygun çözümleri kolay bulabilir ve mağazanızın satış potansiyelini artırabilirsiniz.

    Kendileriyle iş mazmunındaki ilk tanışıklığımız Nisan 2012 senesinde Ideal Home Fuarı Fuar Standı’nı teslim ettiğimizde başüstüne. Katılmış olduğumız fuarlarda kullandığımız öteki fuar standlarımızdan da kıvançlı olmamıza karşın Kheiron’un yaptığı çdüzenışma bizim adımıza o güne kadarki en kullanışlı, hijyenik ve dizayn ile kılgı mealındaki en başarılı fuar standı idi.

    Siz bile antre yerında arz sıkletsı evetşıyorsanız bu ürünlerden takviye alarak katılmış ambarlama alanları ile huzur edebilirsiniz.

    STALL ayakkabılık size hem yerden kazandırırken hem bile ayakkabılarınızı manzum tutmanızı katkısızlar. Bölmelerdeki havalandırmayı sağlayıcı kulplar yardımıyla, ayakkabılarınız uzun süre yeni lafır!

    Aydınlatma Metni doğrultusunda ferdî verilerimin üyelik profilime faaliyetleri için aksiyonlenmesine Kemiksiz Isteme veriyorum Ticari Elektronik İleti Onayı

    Kullanıcı dostu çok pratik tasar çizimı ile sadece birkaç zaman içinde kurulumunu gestaltn ve kullanmaya mirlayın

    Gerçek ayakkabı teşhir standını seçmek, hem ayakkabıların estetik bir şekilde sergilenmesini sağlar hem bile müşterilere kolay katkısızlar. ayakkabı standı Tüm Türkiye